kaptamizét

2008.03.05. 19:57

kaptam 24 órás vérnyomásmérőt..elég fura érzés, hogy itt figyel egy doboz rajtam, meg, hogy félóránként, pl most is megszorongatja a karomat, berreg, meg szuszog, meg mindenféle földi jót művel...és persze majd éjszaka is...és persze holnap jelek kiszh alatt is...
holnap meg Szukli 19 vaN:)
0 új üzenet.........
viszont király táblázatot vezetek arról, hogy mikor mi történik velem:) persze drága édes szülőanyám beleolvasott, bár szerintem azután nem fog, hogy a 187/80-as vérnyomáshoz a magyarázat: beszélgettem anyukámmal...
na persze azért ennyire nem tragikus a helyzet, de mikor hazaérek mindig ez van, mivel utálom azt a faggatózást, meg azt az átható fürkészést, ami ilyenkor az arcomat éri, hogy most akkor vajh mit is gondol a kisfiú...(a kisfiúnak eléggé elege van a kisfiúságból..)
pedig mostanság többek tanácsára sokkal közlékenyebb lettem, de a kisujj-kar axióma valszeg tudatalatt is fönnáll, még jó szándékból is..(bár mint tudjuk a pokolba vezető út is azzal van kikövezve..)
a pokolról meg mostanában annyit olvasok... mostmár kezdem sejteni mit értenek egy vallás erőszakos tejesztésén (mármint nem csak fizikailag, meg topológiailag..)
de egyébként mindenkinek nagyon ajánlom elolvasásra, aki érez magában elegendő lelkierőt és affinitást hozzá..
Sokit meg megünnepeljük egy jelekkel..mennyei lesz:)

A bejegyzés trackback címe:

https://stormbringer.blog.hu/api/trackback/id/tr17367271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása